Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g Paprika, gemischt, rot und gelb
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 750 g Fleischparadeiser, im Ganzen
- 120 g Pinienkerne
- 20 g Tomatenmark
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 110 - 130 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Zucker
- 3 - 4 TL Oregano, getrocknet
- 3 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1 godz. 30 min
Pilaw-Reis
40 min
Vitello tonnato
25h 30min
Peperonata mit Oliven
1h
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8 Std. 10 Min
Panna Cotta
3h 40 min
Zucchini sous-vide
30 dk
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2h 20min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 godz. 25 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Schoggi-Pudding
1 godz. 30 min