Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 乾香菇
- 150 克 水
- 15 克 蒜頭
- 120 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 20 克 奶油
- 10 克 橄欖油
- 120 克 蘑菇 ,切片(約0.5公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 乾燥百里香
- 300 克 高湯
- 150 克 野米 ,預先浸泡2小時,瀝乾
- 350 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 30 克 帕瑪森起士粉 (現磨)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3260 kJ / 780 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 5 g