![Pane di segale vallesano Pane di segale vallesano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5c2db98-d986-46e4-b69a-306af6164322/Derivates/a33c67ac-f490-4910-98e5-1b392d0521ff.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
veya ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Carciofi alla romana
50min
Zuppa di zucca
35min
Focaccia alla farina di farro
Değerlendirme yok
Pane ai semi di lino
1h 30min
Pane integrale
Değerlendirme yok
Pane rustico
2h
Pane integrale in cassetta
4h
Preimpasto per pane
24h 30 min