Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 salsiccia vodese
- 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 15 g di burro
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Protein
- 151 g
- Karbonhidrat
- 158 g
- Yağ
- 345 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rösti alla bernese
40 Min
Knöpfli all’aglio orsino
Değerlendirme yok
Coulis di frutta
10 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Biryani di verdure
50 Min
French Dressing
15 Min
Insalata di couscous
50 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Soupe de chalet
40 Min
Carbonara vegetariana
30 Min
Polenta
1 Std.
Brownies
1 Std.