Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolle, halbiert
- 20 g di burro chiarificato
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ cucchiaino di sale, nach Geschmack
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 15 g di farina
- 120 g di acqua
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 50 g di vino bianco, secco
- 1 ½ cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Crema Thermomix®
45 Min
Polenta ticinese
45 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Cornetti con carne macinata
30 Min
Insalata di patate
1h 5min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min