Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g azeite
- 100 - 150 g mistura de vegetais p/ saltear (cebola, chalota, alho-francês), cortados em pedaços (2 cm aprox.)
- 350 - 400 g mistura de legumes (curgete, cenoura, abóbora, batata-doce, aipo, pastinaca), cortados em pedaços (2 cm aprox.)
-
50
g mistura de vegetais congelados (isteğe bağlı)
veya 50 g ervilhas congeladas (isteğe bağlı) - 700 - 800 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes -
½ - 1
c. chá de sal
veya ½ - 1 c. sopa de molho de soja - 60 - 80 g massa tipo pevide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 736 kJ / 175.9 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 712.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50min
Sopa de legumes
55min
Sopa de legumes versátil
50min
Creme de legumes versátil
45min
Creme de legumes versátil
45min
Sopa de grão-de-bico com espinafre
40min
Sopa de abóbora
35 Min
Creme de legumes
35 Min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Sopa versátil
40min