Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 25 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carota, pomodoro ecc..), a pezzi
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
- 5 - 6 semi di cardamomo
- 100 g di gamberi crudi, solo le teste e i carapaci
- 900 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Minestra di fave con cicoria
50 min
Baccalà fritto in pastella
1sa 10 dk
Insalata di polpo con dressing al lime
1sa
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1sa
Bisque
2sa
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1sa
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1sa 10 dk
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min