Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 25 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carota, pomodoro ecc..), a pezzi
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
- 5 - 6 semi di cardamomo
- 100 g di gamberi crudi, solo le teste e i carapaci
- 900 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Guazzetto di fasolari e fave
1 Std. 50 Min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Bisque
2h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 godz. 30 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Panino con polpo
6 Std. 30 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Risotto al nero di seppia
35 min