Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 280 g Roggenbrot, mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 EL Mehl
- 1 EL Tomatenmark
- 800 g Gulasch
- 330 g dunkles Bier
- 200 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3090 kJ / 737 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Sauerbratenragout
49h
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2hod. 55min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Sauerbraten
72 godz.
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min