Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 280 g Roggenbrot, mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 EL Mehl
- 1 EL Tomatenmark
- 800 g Gulasch
- 330 g dunkles Bier
- 200 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3090 kJ / 737 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krustenbraten mit Malzsauce
2u. 40min
Sauerbratenragout
49 Std.
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Sauerbraten
72 godz.
Schweinefilet Asia
1h 15 min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1h
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20 min
Szegediner Hackbraten
1h 20 min
Räuberfleisch
1h 15 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min