Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
- 900 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di funghi cardoncello freschi
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (isteğe bağlı)
- 200 g di mozzarella, scolata e a dadini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fave in umido
1 Std.
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min
Pancotto fave e zucca
6h 30min
Polpette di carciofi e scamorza
1 Std.
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 Min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 Min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min