Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
- 900 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di funghi cardoncello freschi
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (isteğe bağlı)
- 200 g di mozzarella, scolata e a dadini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30 min
Favata sarda
1h
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Incapriata di fave e zucchine
6j
Vellutata fredda di fave e ricotta
55 min
Crocchette ai funghi porcini
2 godz. 50 min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Zuppa di fave
50 min
Minestra di fave con cicoria
50 min
Crema di fave al finocchietto
50 min