Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker, nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 Std. 20 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min
Graupen, gekocht
35 Min
Püfferchen mit Beeren und Crème fraîche
45 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1sa 10 dk
Borschtsch vegetarisch
1sa 10 dk
Rote-Bete-Salat
1 Std. 15 Min
Oliviersalat
3h
Scharlotka
2 Std.
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 Min