Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker, nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingsuppe
35 Min
Rote-Bete-Salat
1 godz. 15 min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20 min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Chinakohl-Salat
15 Min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4 godz. 30 min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Spitzkohl-Möhren-Slaw
45 Min