Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 611 kJ / 147 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30min
Stelle di mare
30min
Profiteroles mediterranei
1 Std. 25 Min
Salmone nanbanzuke
1 Std.
Pasta sablé al cacao
1 Std. 10 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 Std. 25 Min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min