Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried instant yeast
- 310 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 ¼ tsp salt
- 100 g pumpkin, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g red onion
- 1 garlic clove
- 2 tsp Aleppo pepper (see Tips)
- 1 vine-ripened tomato, cut into quarters
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g lamb mince
- fresh mint leaves
- 1 lemon, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 295 kJ / 70.3 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 109.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Chicken moghrabieh
25hod. 15min
Semolina cake (namoura)
1h 50 min.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min