Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di farina tipo 0
- 30 g di strutto
- 1 cucchiaino di aceto
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 150 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
- olio di semi di arachide q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2084.5 kJ / 498.2 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 52.2 g
- Yağ
- 28.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocco emiliano
4h 50min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Filtro d'amore
15 min
Sandwich al cetriolo
5 Std. 30 Min
Jambon persillé
2h
Piadina romagnola
15 min
Bauletti di carne triestini
1 Std.
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2h
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 Min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30 min
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min