Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 油
- 30 克 姜 ,切片
- 50 克 葱 ,切段,5厘米
- 30 克 蒜头
- 1 - 2 支 新鲜红辣椒 ,切段
- 4 - 5 瓣 八角
- 1000 克 猪蹄 ,切块(约3-5厘米),提前汆汤去血水
- 150 克 酱油
- 30 克 冰糖
- 50 克 料酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 五香粉
- ½ 茶匙 盐
- 800 克 水 ,再额外准备些煮面用
- 300 克 面线 ,干制的
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2963.8 kJ / 708 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 7.1 g