Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
150
克 猪梅肉 (枚肉), 切条(1公分)
veya 150 克 去骨鸡腿肉 , 切条(1公分) - 20 克 酱青, plus 1 tsp for marinating
- 1 茶匙 麻油
- 2 小撮 白胡椒粉 ,适量调味
- 15 克 蒜瓣
- 30 克 油
- 10 克 新鲜姜 ,切成薄片
- 10 克 蚝油
- 10 克 黑酱油
-
½
茶匙 盐
veya ½ 茶匙 鸡精粉 - 450 - 500 克 水
- 400 克 伊面
- 120 克 菜心 ,去梗
-
100
克 虾仁 ,去壳
veya 100 克 鱼饼 ,切成薄片 -
1
小支 青葱 ,切碎,装饰用
veya 1 小支 芫荽叶 ,切碎,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g