咸鱼花腩煲

咸鱼花腩煲

4.4 30 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 新鲜姜
    30 克
  • 蒜瓣
    3 个
  • 小红葱
    10 克
  • 食油
    20 克
  • 辣椒干 切段
    5 条
  • 五花肉,去皮 切成薄片,利用厨用纸巾拍干
    350 克
  • 酱青
    20 克
  • 黑酱油
    1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 咸鱼 ,只取鱼肉,切块
    20 克
  • 洋葱
    50 克
  • 青葱 切成3公分长
    2 小支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 825 mg
Protein 15 g
Kalori 3153 kJ / 754 kcal
Yağ 72 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 24 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...