Cihazlar ve Aksesuarlar
香菇焖鸡
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 人份
Malzemeler
-
鸡肉 带皮和骨,切块 (3-4公分)600 克
-
蚝油60 克
-
黑酱油30 克
-
蒜瓣10 个
-
新鲜姜 切成薄片20 克
-
麻油30 克
-
水 额外准备2汤匙勾芡用50 克
-
干香菇 洗净并浸软,略榨干水20 朵
-
玉米粉 (淀粉)1 汤匙
-
青葱 切葱花,装饰用1 小支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
21 g
Kalori
1347 kJ /
322 kcal
Yağ
20 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
鸡速料理
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası