Chocoladetaart en gezouten karamel

Chocoladetaart en gezouten karamel

3.3 6 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa 15 dk
12 porties

Malzemeler

Chocolade zanddeeg
  • boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten
    125 g
  • suiker
    125 g
  • vanillestokje enkel het merg
    1
  • ei
    1
  • bakpoeder
    1 afgestreken tl
  • zout
    1 snuifje
  • cacaopoeder, ongezoet
    25 g
  • bloem
    200 g
Karamel gezouten boter
  • zachte boter in stukken
    90 g
  • zout (Fleur de sel)
    1 afgestreken tl
  • suiker
    100 g
  • room, min. 30% vet
    120 g
Chocolade-ganache
  • pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets
    180 g
  • room, min. 30% vet
    160 g
Afwerking
  • hazelnoot granola
    3 el

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Protein 5.3 g
Kalori 2033 kJ / 486 kcal
Yağ 34.3 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 41.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...