Cihazlar ve Aksesuarlar
Chocoladetaart en gezouten karamel
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa 15 dk
12 porties
Malzemeler
Chocolade zanddeeg
-
boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten125 g
-
suiker125 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
ei1
-
bakpoeder1 afgestreken tl
-
zout1 snuifje
-
cacaopoeder, ongezoet25 g
-
bloem200 g
Karamel gezouten boter
-
zachte boter in stukken90 g
-
zout (Fleur de sel)1 afgestreken tl
-
suiker100 g
-
room, min. 30% vet120 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets180 g
-
room, min. 30% vet160 g
Afwerking
-
hazelnoot granola3 el
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
5.3 g
Kalori
2033 kJ /
486 kcal
Yağ
34.3 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
41.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Gek op chocolade
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
De wafels van de foor
3sa
Hersenen cupcakes
1sa 40 dk
Brownies
50 dk
Tiramisu
5sa 20 dk
Gemengde bessen taartjes
Değerlendirme yok
Zwart-Wit Muffins
1sa
Driedubbele chocoladetaart
2sa 30 dk
Cannelloni met spinazie en ricotta
1sa 30 dk
Suikerpasta
1sa 10 dk
Chocoladeroomijs
12sa
Amandel Spritz-koekjes
1sa
Chocolade Moelleux
15 dk