Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de levedura
- 50 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 90 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Bolos
- 300 g água
- 3 paus de canela
- 1 c. chá de erva-doce
- 1 pitada de sal
- 160 g banha
- 130 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g aguardente
- 500 g farinha tipo 65
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 0 kJ / 208 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pampilhos
4小时
Biscoitos fritos
1h 10min
Bolo rançoso de Pavia
1 godz. 30 min
Açorda de poejos
40min
Bolo de chocolate e especiarias de Natal
1sa 40 dk
Bolachas de canela recheadas com leite condensado
1h 20min
Fatias paridas
1 godz. 30 min
Ferraduras
1h 35min
Doce de cenoura
1h 5min
Torta algarvia
50 min
Bolo rico da minha terra
1h
Bolo da Avó Aldina
1h