Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de levedura
- 50 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 90 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Bolos
- 300 g água
- 3 paus de canela
- 1 c. chá de erva-doce
- 1 pitada de sal
- 160 g banha
- 130 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g aguardente
- 500 g farinha tipo 65
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 0 kJ / 208 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8 g
Alternatif tarifler
Torta algarvia
50min
Bolo de bolacha
2 Std. 25 Min
Churros com chocolate quente
45min
Filhoses de Cabrela
1hod. 20min
Areias do Sorraia
35min
Bolo rançoso de Pavia
1h 30min
Capuchas da Ilha
25 Min
Bolachas com recheio de chocolate e menta
1h 45min
Pampilhos
4hod.
Bêbedos e borrachões
1 Std.
Rissóis de polvo
1h 30min
Coscorões
2h 30min