Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g vinho tinto
- 5 dentes de alho
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g coelho cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
- 80 g cebola
- 30 g azeite
- 15 g banha
- 1 chouriço de carne
- 1 farinheira
- 1 chouriço mouro
- 400 g arroz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2595.6 kJ / 620.4 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 268.1 mg
Alternatif tarifler
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Arroz de grelos
45min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Coelho à diplomata
50min
Arroz de cabidela
50min
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Frango na púcara
50min
Chanfana de borrego
24h
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Arroz de coelho e espinafres
40min
Arroz de pato à Lafões
1 Std. 40 Min
Arroz de pato
1h 5min