Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pão
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya ½ saqueta de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
Recheio
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 3 alheiras de caça s/ pele (600 g aprox.)
- 500 g leite
- 60 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Tomilho, só as folhas q.b. p/ polvilhar (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1514 kJ / 362 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sangria de champanhe e morango
25 Min
Pão recheado com queijo e alho-francês
40 Min
Patê de salmão
5 Min
Gratinado de alheira com broa em cama de espinafres e batata palha
1 Std. 15 Min
Amêijoas com molho cremoso
2 Std. 30 Min
Queijo gratinado com batatas
1 Std.
Amêijoas à Bulhão Pato
2 Std. 40 Min
Espuma de maracujá
10 Min
Patê de queijo, cogumelos e tomate
40 Min
Patê de alheira
20 min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min
Pescada com camarão à Ogando
30 Min