Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Farfalle (z. B. von Barilla)
- 25 g Pinienkerne
- 3 EL Kräuterfrischkäse (z. B. Bresso)
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2149 kJ / 513 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 7.7 g
Alternatif tarifler
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 Min
Rucola-Feta-Risotto
40 min
Vegetarische Linguine Carbonara
30 min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50 menit
Tortellini-Spinat-Auflauf
1j
Feta-Nudeln
30 min
Möhren-Spinat-Pasta
35 Min
Tomatennudeln mit Spinat
35 Min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1j
Gnocchi Caprese
20 min