Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g massa tipo penne
- 200 g queijo mozarela fresco cortado em pedaços
- 150 g fiambre s/ gordura cortado em pedaços
- 100 g presunto s/ gordura cortado em pedaços
- 150 g milho cozido escorrido
- 3 dentes de alho
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 500 g leite
- 50 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2228.4 kJ / 532.6 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Karbonhidrat
- 61.1 g
- Yağ
- 19.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1583.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa de forno da avó
1h
Penne com chouriço e cogumelos
25min
Gratinado de bolonhesa
1h
Penne de atum com manjericão
35min
Esparguete à carbonara
30min
Empadão de massa com frango
1h 15min
Linguine com ervilhas e fiambre
35min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Lasanha de chouriço e salsicha
1h 5min
Massa com espinafres e fiambre no forno
40min
Massa da quinta
40min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5min