Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Focaccia allo yogurt
3h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Spighette al kamut
3h 55min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini venostani
3h
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Veneziane
2h 40min