Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Ensalada César
15min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10 min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Camarones en salsa de pimientos
25 分钟
Ensalada César
10min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Filete de res en salsa de chile morita
40 min
Hamburguesa trufada
40 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h