Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Crema de jitomate
30 min
Ensalada César
15min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1j 30 menit
Pollo teriyaki
30 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Pescado a la talla
40 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1j
New York con salsa bernesa
45h
Ensalada César
10 min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15min
Sándwich de filete de res
2j 30 menit