Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Risotto con parmesano
30min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4 Std. 25 Min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Filete Wellington
2h 10min
Fetuccine Alfredo
35min
Stroganoff de res TM6
1h
Mongolian beef
1 Std. 20 Min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min