Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche Dough
-
2 ¼
tsp dried instant yeast
veya 25 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 20 g milk
- 4 medium eggs
- 1 ½ tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 170 g unsalted butter, diced
Red Cabbage Slaw
- 250 g red cabbage, cut in pieces (5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)
- 100 g mayonnaise
- 1 ½ Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Brioche Buns
- 1 large egg, beaten
- sesame seeds, for sprinkling
Pulled Pork
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 Tbsp brown sugar
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g barbecue sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 948 kJ / 227 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 332 mg
Alternatif tarifler
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 Std. 30 Min
Beef Fajitas
1 godz.
Chicken Enchiladas
1 godz.
Teriyaki Marinade
15min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Sausage Mummies
1h 10min
Pulled Pork Rolls
30 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min