Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 200 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Polpetti affogati
45 Min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 godz. 10 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Lagane, ceci e vongole
30 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Arista all'arancia
8 Std. 35 Min