![Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/262741.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail, pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés, mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Pitas grecques
2 Std. 55 Min
Muffins anglais
4 Std. 10 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au romarin
2u. 20min
Demi-lunes épinard-poulet
35 Min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10min
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3u. 10min