Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
1
tsp dried instant yeast
veya 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g rye starter (see tip)
- 300 g water, plus extra for baking
- 1 tsp fine sea salt
- sunflower oil, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 627 kJ / 148 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Sodyum
- 160 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
German Bread
4h 15 min
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15h
Fougasse
2j
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min
Brioche
8h
Baguettes
3h 45min
Venezia Bread
11 godz.
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Ciabattine
3h 30min