Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 Paprika, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rinderhackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
2
Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
veya 2 Dosen Chili-Bohnen (à 420 g), abgetropft - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 6 TL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili con Carne
50min
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45 dk
Gulaschsuppe
1j 15 menit
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Blitz-Lasagne
1h
Chili con Crema
45 dk
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Gefüllte Paprikaschoten
50min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min