Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 Paprika, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rinderhackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
2
Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
veya 2 Dosen Chili-Bohnen (à 420 g), abgetropft - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 6 TL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Mexikanischer Feuertopf
45min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 phút
Gefüllte Paprikaschoten
50 Min
Chili con Carne
50 Min
Gulaschsuppe
1h 15min
Schnelles Hähnchengulasch
40 λεπτ.
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 Min
Chili con Crema
45min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Sauce Bolognese
35 Min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min