Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 3 Tomaten, gewürfelt
- 760 g Wasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Kümmel
- 1 EL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Tabasco nach Geschmack
- 30 g Mehl
- 200 g rote Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- 200 g grüne Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 9.3 g
Alternatif tarifler
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Ungarische Gulaschsuppe
2 Std.
Rinderschmortopf
1h 55min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Chili con carne
40 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min