Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 100 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina
Masa
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 250 g de agua
- 550 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 3 ramitas de tomillo fresco
- harina para espolvorear
- aceite de oliva virgen extra para pincelar la masa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Pizza genovesa de cebolla
1u.
Pan de nueces
3h 45min
Focaccia de Puglia
1u.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50 min
Pan rústico de setas y pistachos
2 godz. 30 min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 godz. 30 min
Panecillos de queso de cabra
2h
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan rápido a la plancha
25 min