Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La chapelure de speculoos
-
50
g de biscuits speculoos
veya 50 g de biscuits secs
La sauce au chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La crème caramel
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 8 confiseries au caramel, type Carambar
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2067 kJ / 497 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte au citron destructurée
20 dk
Délice au Carambar
2sa 30 dk
Verrine à la pomme
30 dk
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrine fraise-chocolat blanc
1sa 45 dk
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Crémeux de Carambar
2sa 30 dk
Tarte au citron destructurée
20 dk
Pannacotta aux 3 chocolats
2sa 30 dk
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 Std. 30 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3sa 20 dk
Verrines coco, chocolat et speculoos
1sa 30 dk