Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La banquise
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de mascarpone
Le coulis de framboise (facultatif)
- 125 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g d'eau
Le crumble de speculoos
- 75 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de cassonade
- 50 g de biscuits speculoos
Le manteau tout chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de mascarpone
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 531 kJ / 2223 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice au Carambar
2h 30 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Tarte express aux fraises
50min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.