Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 120 g água
- 1 c. chá de sal
-
10
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65
Molho da base e recheio
- 100 g tomate pequeno maduro
- 10 g azeite
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de orégãos
- 200 g queijo mozarela de búfala
- Tomate-cereja cortado em rodelas, q.b. p/ guarnecer
- Manjericão fresco q.b.
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1641.6 kJ / 392.4 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 44.8 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 936.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa de ovo
20min
Piza de espinafres e funcho
1 Std. 40 Min
Piza de salmão fumado e agrião
1h 30min
Piza Margarita
1h 45 min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10 min
Mini pizas
1h 30min
Wraps de espinafres e pasta de tremoço
50 min
Piza bolonhesa
1h 45 min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Piza 4 estações
1h
Piza a metro
1h 10 min
Piza de atum
1h 30min