Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine de maïs
- 270 g d'eau
- 10 g de sel
- 30 g d'huile de colza
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1079.6 kJ / 257.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 46.2 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain de mie aux graines
6 Std.
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain de mie
3 godz. 20 min
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain nordique
1h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Baguette tradi'graines
3h 30min
Pain à la farine de châtaigne
3h 10min
Pain aux graines
5 Std.
Pain aux céréales
3h 30min