Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pico de gallo
- 500 g tomate s/ sementes cortado em pedaços
- 50 g cebola roxa
- 1 dente de alho
- ½ malagueta vermelha
- 15 g coentros, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 25 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
Pasta de ricota
- 10 g manjericão
- 1 tira de casca de lima, só a parte verde
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g queijo ricota
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
Montagem
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 10 fatias de pão alentejano cortado finamente (350 g aprox.)
- 2 dentes de alho
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gressinos com dip picante de abacate
1h 30min
Pickles de cenoura espiralizada - TM6
Pas d’évaluation
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10min
Sanduíche de atum, tomate e pepino
30 min
Zabaione
15min
Brownies de cheesecake e framboesa
50min
Kaiserschmarrn (panquecas de passas)
35min
Zabaione
15min
Bolo de queijo com framboesas e pó proteico
3h 30min
Gnocchi recheados
1 Std. 20 Min
Spritz
5min
Bruschetta
35min