Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g manjericão
- 40 g amêndoa s/ pele
- 350 g água
- 130 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 15 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 5 g sal
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em lâminas
- 900 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate seco, em óleo escorrido cortado em pedaços
- 1 ovo
- 50 g amêndoa laminada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2246 kJ / 561 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza Margarita
1h 45 min.
Bolo-rei integral
4 godz. 15 min
Bola rápida de carne
55 Min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pudim de tâmaras
1 Std. 10 Min
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
Arroz Mediterrânico
50 Min
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1 Std.
Bacalhau no pão gratinado
1 Std.
Coroa de espelta
4 Std.
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min