Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g manjericão
- 40 g amêndoa s/ pele
- 350 g água
- 130 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 15 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 5 g sal
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em lâminas
- 900 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate seco, em óleo escorrido cortado em pedaços
- 1 ovo
- 50 g amêndoa laminada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2246 kJ / 561 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ovos en cazuela
1h
Bacalhau da consoada gratinado
1 Std. 15 Min
Pãezinhos recheados com cogumelos
1 Std. 20 Min
Empada vegetariana
1h 25min
Tarte de bacalhau e brócolos
1h 10min
Bola rápida de carne
55min
Piza Margarita
1 godz. 45 min
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Empadinhas vegetarianas
1 Std. 35 Min
Folar de Valpaços
4h 20 phút
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Aletria de laranja
40min