Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g manjericão
- 40 g amêndoa s/ pele
- 350 g água
- 130 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 15 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 5 g sal
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em lâminas
- 900 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate seco, em óleo escorrido cortado em pedaços
- 1 ovo
- 50 g amêndoa laminada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2246 kJ / 561 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de centeio e noz
1h 25min
Ramequim de legumes
1h 25min
Tortilha de bacalhau com todos
1h
Pão de piza
1h
Tarte de bacalhau e brócolos
1 godz. 10 min
Chutney de citrinos
1 godz. 30 min
Vianinhas recheadas
50 min
Pudim de queijo de São Jorge
1h 25min
Bolo-rei integral
4h 15min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Pudim de bacalhau
2h
Bola de alheira com espinafres
1 godz. 10 min