Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
Ripieno
- 150 g di foglie di cavolo verza a pezzi
- 50 g di porro
- 30 g di radice fresca di zenzero pelata
- 5 g di erba cipollina fresca a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 250 g di carne trita di manzo
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia chiara
- 10 g di olio di sesamo
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 209 kJ / 49.9 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 133 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min
Gyoza
1sa
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Involtini primavera
1h 15min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Salsa agrodolce cinese
15min
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h