Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g havervlokken
- 500 g water
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 2 el honing
- 100 g zonnebloemolie, plus extra om in te vetten
- 200 g roggebloem
- 380 g broodbloem, plus extra om te bestuiven
- 1 ½ tl zout
- ½ - 1 tl gedroogd venkelzaad, volgens smaak (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paashaas macarons
Değerlendirme yok
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 godz.
Aardappel flatbread
12 Std.
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Loempia’s
55min
Pikante kalkoensatés
1 godz.
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Değerlendirme yok
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Değerlendirme yok
Gekarameliseerde uiensaus
2 godz. 5 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Değerlendirme yok