Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de agua
- 1 cebolla (aprox. 250 g)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 - 2 limas en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 311 kJ / 74 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1h
Kofta de cordero en pan pita - Turquía
50min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50min
Arroz kashmiri - India
30min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5min
Samosas de pollo - India
2u. 20min
Naan indio
1 Std. 40 Min