Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Yağ
- 245.8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema fría de aguacate
10min
Crema de flor de calabaza
30 Min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa miso
40 Min
Bisque de langosta
45min
Sopa de cebolla
1h 10min
Espárragos con salsa de jamiaca
40 Min
Crema de cilantro
30 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Sopa de jitomate y elote
40 Min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min