Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Yağ
- 245.8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa holandesa
15 Min
Salpicón de pollo
25 Min
Bisque de camarón
25 Min
Crema fría de aguacate
10 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Peras con chocolate y chile morita
40min
Arroz de Coliflor
25 Min
Dip de huitlacoche
4 Std.
Crema de chícharos con queso crema
50 Min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min
Sopa de calabacitas
40min