Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les macarons
- 100 g de sucre glace maison
- 75 g de pistaches en poudre
- 4 blanc d'œuf
- 75 g de poudre d'amande
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème mascarpone, pistache, vinaigre de framboise
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 50 g de pâte de pistache
- 100 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 15 g de sucre glace maison
Le dressage
- 600 g de framboises fraîches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1155.2 kJ / 275.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1 Std. 15 Min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Fraisier macaroné revisité
2 Std. 45 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6u.
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2u. 30min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.