Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre doux
- 1200 g de poires, coupées en deux dans la longueur
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1498 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.8 g
- Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Tarte Tatin au gingembre
1 godz. 40 min
Sablés aux fraises
1 godz.
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Tartelettes aux poires caramélisées
2 godz. 15 min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 min
Gâteau basqu'ô fraises
1h 45min
Amandine aux abricots
1 godz. 30 min
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1h 5min
Tarte poire-chocolat
55 min