Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'eau
- du sel
- 40 g d'huile d'olive
- farine de blé, pour le plan de travail
- 12 olives violettes, en rondelles
- 15 tomates semi-confites
- 150 g de fromage scamorza, en petits cubes
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 tranches de jambon blanc en chiffonnade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2299 kJ / 547 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia aux olives
2 Std.
Fougasse
2 Std.
Pain nordique
1h
Focaccia croustillante
1sa 55 dk
Focaccia aux tomates et à l'origan
2sa 50 dk
Fougasse aux olives
2sa 50 dk
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2 Std.
Fougasse au romarin
3h 25min