Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Senfkörner, gelb
- 80 g Zucker
- 150 g Wasser
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 70 g Sonnenblumenöl
- 250 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Apfelessig zum Auffüllen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 589 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ingwersalzpaste
30min
Grobe Streichwurst
13h
Blunzenpackerl
50min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Rotkraut
1h
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Krautfleckerl
40min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Wurstaufstrich
10 min
Liptauer
15min
Letscho
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min