Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Senfkörner, gelb
- 80 g Zucker
- 150 g Wasser
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 70 g Sonnenblumenöl
- 250 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Apfelessig zum Auffüllen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 589 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Ketchup
40 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Ribisel-Apfelessig
4h 20min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Kürbisketchup
2 godz. 5 min
Wurstaufstrich
10 Min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Letscho
40 min
Krautsuppe
55 min