Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g pırasa, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g turp, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 800 g su
- 2 tk tuz
- 2 tutam toz karabiber
- 200 g körpe ıspanak
- 40 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 100 g domates, küp küp doğranmış
- 8 yumurta, soğutulmuş (bkz. öneriler)
- 400 g beyaz ekmek, kızartılmış, şeritler halinde kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
Keine Bewertungen
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Keine Bewertungen
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25 min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Acı Biberli Kek
2 Std.
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2 Std.
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Sebze Çorbası
35 min