Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto
- 150 g de blanc de poireau, finement émincé
- 1 cube de bouillon
- 750 g d'eau
- 1 c. à soupe de crème fraîche
- 120 g de saumon fumé, taillé en fines lanières
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1704.5 kJ / 406 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 Std.
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2 Std.
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto au saumon
45 Min
Risotto de poulet aux champignons
30 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto crevette-épinard
40 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min