
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos musztardowy
- 20 g oleju z pestek winogron
- 15 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka musztardy francuskiej
- ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 łyżeczki cukru
Pesto pietruszkowe
- 30 - 40 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 40 g migdałów, w płatkach
- 35 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 - 2 ząbki czosnku
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- ½ - 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 70 - 80 g oleju z pestek winogron
Carpaccio z kalarepy i jabłka
- 1 jabłko (180-200 g), bez gniazd nasiennych
- 1 kalarepa (160-180 g)
- 4 kromki chleba
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1972 kJ / 471 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 37.1 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50 Min
Pesto ze szczawiu
10min
Kawior z bakłażana
50 Min
Dressing z kozim serem
10min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45min
Sałatka z cukinii, dyni i gruszki
1h 50min
Dressing borówkowo-balsamiczny
5min
Sałatka z botwiny z malinowym winegretem
15min
Sos pietruszkowy (persillade)
5min
Pesto z bazylii
10min
Pesto z rukoli
10min
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1h 55min