Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa branca
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 250 g farinha tipo 65
- 1 - 2 pitadas de sal
Massa de chocolate
- 175 g leite
- 25 g manteiga
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 245 g farinha tipo 65
- 10 g cacau em pó
- 1 - 2 pitada de sal
Ouriços
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
-
16
g passa de uva
veya 16 g pinhão cru -
8
amêndoas esmagadas
veya 8 nozes pecan esmagadas - 1 gema de ovo
- 1 c. sopa de água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Línguas de veado
25min
Gelado de fruta
16h
Palmiers cobertos
2h
Chocolate fantasia
2 Std. 10 Min
Bolachas "sacos de chá" e açúcares aromatizados
48h
Azeite de tomilho
5 Min
Técnica Rebuçados
Değerlendirme yok
Bolachas - chocolate, arandos e laranja
1h
Pizas careta
1h 30min
Bolachas ovo da Páscoa
1h 30min
Bolachas de chocolate
30min
Creme de avelã e chocolate
10 Min