Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa branca
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 250 g farinha tipo 65
- 1 - 2 pitadas de sal
Massa de chocolate
- 175 g leite
- 25 g manteiga
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 245 g farinha tipo 65
- 10 g cacau em pó
- 1 - 2 pitada de sal
Ouriços
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
-
16
g passa de uva
veya 16 g pinhão cru -
8
amêndoas esmagadas
veya 8 nozes pecan esmagadas - 1 gema de ovo
- 1 c. sopa de água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolachas de chocolate
30 Min
Tronco de chocolate recheado - Brocéliande
10h
Bolachas ovo da Páscoa
1 Std. 30 Min
Frango com molho de cenoura e pão a vapor
1 Std.
Bolachas para o pai
40 Min
Bolachas-dentadura
1 Std. 20 Min
Muffins de cenoura e chocolate
40 Min
Queques com pepitas de chocolate
50min
Ossos com chocolate
1h 45min
Gomas sem açúcar
3h
Bolos-fantasma
1 Std.
Dedos de amêndoa
2 Std.